För sponsorer

Ekenäs Tennisklubb är en förening som varit verksam i drygt 70 år. Föreningen bedriver tennisverksamhet för såväl vuxna som barn- och ungdomar. ETK arrangerar även tävlingar, kurser och övriga evenemang.

Vi jobbar hela tiden framåt och strävar till att kontinuerligt utveckla verksamheten. Tennis är en sport som passar de flesta och vi strävar till att nu ännu fler hittar sporten och vill komma med i föreningen.

Nu söker vi sponsorer som vill stödja oss och synas tillsammans med oss under året 2019. Att vara sponsor gynnar inte bara föreningen utan även er som sponsor. Tennis är en sport och aktivitet som även sommargäster, besökare och turister kan ta del av och dessa besökare behöver tjänster och service som olika företag i staden kan erbjuda dem. Därför är också företagens synlighet viktig.

Ekenäs Tennisklubb erbjuder sina sponsorer flera olika sponsoralternativ med fördelar både för föreningen och för er som sponsor. Som sponsor kommer ni att få synlighet i tennishallen, på utebanorna, i tennistidningen och på den nya hemsidan. Helt enligt era egna önskemå

Alla sponsorengagemang – stora som små – är lika viktiga och uppskattade av oss och vi vill gärna diskutera med er hur vårt samarbete kan se ut!

Sponsorpaket